Класация на таблетките за потентност - Erozon MAX - Vigrax - Vialafil

Виж кои са най-добрите препарати на пазара

Website не работи!

 • място

  1

  цена: 67 лв

  поръчай сега

  Erozon MAX

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Най-високото съдържание на женшен и L-аргинин от всички препарати, достъпни на пазара. Ефектът се появява още след първата употреба. Ерекцията стана осезаемо по силна и трая около 10 мин. повече от преди. След две седмици употреба се получи по-силно сексуално влечение и готовност за следващо сношение 15-20 мин. след първото. След края на лечението ерекцията вече продължаваше 25-30 мин., забеляза се по-голям контрол по време на сношението и по-голяма издръжливост. Цената е адекватна на качеството на продукта. Плюсовете са изключително естествените съставки. Определено номер 1 на пазара.

  Производител:

  Уебсайт на производителя:
  www.erozonmax.com
 • място

  2

  цена: 96 лв

  поръчай сега

  Vigrx

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Средство с подобно на Ерозон макс действие, но с по-ниско съдържание на активни съставки. Първите ефекти се появиха след 3 дни употреба - по-силна и дълготрайна ерекция. Вигракс повишава либидото, но не увеличава контрола по време на сношението. Препаратът не е ефикасен и по отношение на съкращаването на времето до следващото сношение. След завършване на лечението, до следващата ерекция трябва да се чака минимум 50 мин. Цената е достъпна. Добър продукт, но само за усилване на ерекцията. Не може да се очаква удължаването ѝ и съкращаване на времето до следващото сношение – опаковката е достатъчна за едномесечно лечение.

  Производител:
  LEADING EDGE HEALTH

 • място

  3

  цена: 91 лв

  поръчай сега

  Viaman

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Формула капсули и гел за мазане на пениса. Гелът оставя лепкав слой и това пречи при приложението му. Първите ефекти се забелязаха след 4 дни употреба – ерекцията се запази до края на сношението. След края на лечението времето на сношението се увеличи 10 мин., но не винаги. След месец прилагане ерекцията беше по-силна, но не се забеляза контрол над еякулацията. Регенерацията след сношението трае около 1 ч. Цената е малко пресилена в сравнение с действието. Едва трета позиция в нашата класация.

  Производител:
  Viaman

 • място

  4

  цена: 90 лв

  поръчай сега

  Permen

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Препарат с ниско съдържание на женшен, препоръчван при временни проблеми с ерекцията. След употреба се забеляза леко подобрение на ерекцията, което трая 30 мин. и изискваше преки стимулации, за да се задържи. За да се получи готовност за следващо сношение, препаратът трябва да се приеме повторно. 30 таблетки стигат за 2 седмици – недостатъчно е. Не се наблюдава контрол върху еякулацията. Цената е доста висока, но препаратът често се предлага в промоции.

  Производител:
  WALMARK

 • място

  5

  цена: 58 лв

  поръчай сега

  Clavin

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Много слабо действие на продукта – производителят препоръчва прием на 4 таблетки едновременно. Опаковката стига само за седмица. Действието е подобно на виаграта – ефективно, но временно усилване на ерекцията, което се чувства около час след прием на препарата. Силната ерекция се задържа около 1,5 ч. Минусът е еднократно, кратковременно действие, което не влияе върху общото подобрение на ерекцията. Ниска цена, но също така ниски ефективност и капацитет. Най-слабото средство в нашата класация.

  Производител:
  Simply You